In de Barte september 2018

 De verkoop van de boekjes met kortingsbonnen was weer een groot succes. Hartelijk dank daarvoor, we kunnen als muziekkorps het geld goed gebruiken want onze instrumenten zijn erg duur. Bij deze actie hoorde ook een verloting. De winnaars van de geldprijzen zijn : Martha Olthuis uit Opende (€ 100,-), Fam. Nicolai uit Opende (€ 75,-) en Pieter Postma uit Drachtstercompagnie (€ 50,-). Dit jaar geen prijs voor u ? Als u straks weer een boekje koopt dan hebt u wellicht wel een prijs.

 

 

Trekkingloten

 Op de foto trekken Finnie en Wieke de winnende loten.

Op 3 juni hadden we, samen met de brassbands uit Garyp en Rottevalle, een concert bij De Leyen. Helaas hadden wij in de agenda van de Barte een tijd opgegeven die later werd gewijzigd. Sorry daarvoor. Maar als u er te laat was dan hebt u in elk geval kunnen genieten van het mooie weer en de prachtige locatie. Op latere publicaties ook in de kranten stond wel de juiste tijd. En als u er op tijd was dan hebt u ook nog kunnen genieten van prachtige muziek. De solist, Folkert Hans Tolsma, is er samen met ons ook bij op de Feestavond in de tent bij het Dorpsfeest, dus dat wordt weer genieten.

In de muziek kun je ook diploma’s halen en alle jonge muzikanten beginnen met de lessen daarvoor. Het begint met het A-diploma en dat is dit jaar, met geweldige cijfers, gehaald door Finnie de Boer. Heel knap gedaan. En één van haar grote zussen, Corine, haalde maar liefst het C-diploma. Zij heeft daarmee het hoogste muziekdiploma in haar zeer muzikale familie. En daar is ze – terecht – heel erg trots op. En ook wij als muziekkorps zijn trots op de resultaten van Finnie en Corine.

Het was de hele zomer daar feest en gebak want ook Minke kon de vlag in top steken, zij rondde (een deel van) haar studie af.

Zoals altijd sloten we het seizoen ook nu weer af met een zeer gezellige en smakelijke bbq, deze keer georganiseerd door Aize en Meinte, met hulp van hun wederhelften. Zij mogen het zeker vaker doen.  

En nu gaan we druk studeren op de muziek die we spelen tijdens het Dorpsfeest en op de kar tijdens de optocht. Onze dirigent heeft ons daarvoor het nodige huiswerk te doen gegeven, ook in de vakantie, en zo hoort het ook. Aan het klaar maken van de kar is al menige zweetdruppel besteed en al die druppels werden dan weer (noodgedwongen J ) gecompenseerd door bier of een ander lekker drankje.    

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen