In de Barte november 2018

Hebt u ook zo genoten van het Dorpsfeest ? Wij wel !! De feestavond op donderdagavond, 2 keer de optocht enz. enz. En met onze prachtige kar, in Caribische stijl vakkundig opgebouwd onder de bezielende leiding van Renze, kregen we ook nog de vijfde prijs. Of was het toch de vierde ?

Solistenconcours.

Direct de donderdag erna hadden wij weer ons (interne) solistenconcours. Vooral de jeugd doet erg haar best om de begeerde beker(s) te winnen en oefent daar dus ook veel voor. De bekers werden deze keer gewonnen door Wieke de Boer (die de beker natuurlijk trots op school liet zien), Corine de Boer en Joop Pietersma. En er waren ook enkele heel leuke verrassingen. Zo speelde TiJa de Boer, normaal cornettist, op de trombone, liet Richtsje de Boer zich via haar iPhone begeleiden en liet Joop zich begeleiden door zoon Rik op een keyboard.

Ja, we hebben zeer veel multi-getallenteerde muzikanten en dat kan bij zoiets mooi naar voren komen.

Boekjes met kortingsbonnen.

Ook dit jaar hebben wij weer deze actie. Eind november/begin december komen we bij u langs met het verzoek of u voor € 5,- weer zo’n boekje van ons wilt kopen. In de boekjes zitten ongeveer 40 kortingsbonnen van bedrijven/winkels in de buurt. U steunt daarmee het muziekkorps en u kunt die € 5,- gemakkelijk weer terug verdienen als u gebruik maakt van de kortingsbonnen. Sterker nog, u kunt daar geld aan over houden. Als we niet bij u zijn geweest, of u niet thuis hebben getroffen, dan kunt u contact opnemen met Jan de Boer, tel. 342307. Hij zorgt dan dat er alsnog een boekje naar u toekomt. Als u alvast aan wilt geven dat u 1 (of meerdere, dat mag natuurlijk ook) boekje(s) wilt kopen dan kunt u dat ook al vast aan hem doorgeven, dan komt het ook prima in orde.

Schoolproject.

Dit schooljaar zijn we begonnen met een gezamenlijk project met De Frissel. Groep 6 krijgt 6 muzieklessen waarbij de leerlingen de instrumenten uit kunnen proberen. En die lessen worden afgesloten met een klein concert op school op 2 november.

IMG 1273

Op de foto ziet u dat de jeugd op een ontspannen manier bezig is zich in te spannen.   Een van de leerlingen van groep 6, Levina, is sinds april al op muziekles en we hopen natuurlijk dat er meer leerlingen zullen volgen. De gekleurde kunststof instrumenten vallen ook zeer in de smaak.

Kerstconcert.

Op zondagmiddag 16 december geven wij graag weer een Kerstconcert in de Kerk. We maken er een heel mooi en gevarieerd programma van, waarin er ook ruimte is voor samenzang. Ook de jeugd heeft weer een groot aandeel. Het concert begint om 16.00 uur. U bent welkom vanaf 15.30 uur, er staat dan koffie, thee en een heerlijke Kersttractatie voor u klaar. De toegang is geheel gratis. Mogelijk is er een collecte aan het eind maar dat is op het moment dat dit stukje ingeleverd wordt nog niet bekend.

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen