In de Barte november 2015

 

Na de vakantie was er direct al het Dorpsfeest. En met onze huifkar waarop allerlei figuren uit het Wilde Westen muziek maakten wonnen we de vierde prijs! Daar waren we zeer tevreden mee.

Op 5 september leverden we een bijdrage aan de manifestatie Er is Hoop in Drachten. Veel regen en harde wind, maar de muziek die we speelden paste prima bij het thema van de organisatie.

Oud papier.

Met deze actie zijn we inmiddels gestopt. Het oud papier leverde maar heel weinig meer op, ook door de kosten van het huren van de container. In de loop van alle jaren dat we deze actie hebben gedaan heeft het ons toch aardig wat geld opgeleverd en wij willen u ook bedanken voor uw bijdrage daarbij.

U kunt ons natuurlijk blijven steunen als donateur en door het kopen van de boekjes met kortingsbonnen.

Boekjes met kortingsbonnen.

Ook dit jaar komen we weer bij u langs met de boekjes met ongeveer 40 kortingsbonnen bij winkels/bedrijven in de buurt. De boekjes kosten € 5,-, daarmee steunt u het muziekkorps. Maar u kunt dat bedrag gemakkelijk terug verdienen door gebruik te maken van de kortingsbonnen. En zo’n boekje kan ook een origineel verjaardagscadeautje zijn of, eventueel met een gedicht, een mooi en origineel Sinterklaaspresentje. Zijn we niet bij u aan de deur geweest of was u niet thuis ? Bel dan even met Jan de Boer, tel. 342307 en hij zorgt dat het boekje (meer dan 1 mag natuurlijk ook) bij u komt.

Dubbelconcert van onze brassband Halleluja samen met de fanfare uit Burgwerd op 7 november.

De brassband wordt natuurlijk gedirigeerd door onze eigen dirigent Ellis Nijdam, de fanfare wordt gedirigeerd door onze oud-dirigent Erik van der Veen.

Dit concert wordt gehouden op 7 november in de PKN-kerk. Het belooft een zeer afwisselend programma te worden met ook een bijdrage van onze jeugdmuzikanten o.l.v. Wander Hoen.

De aanvang is om 20.00 uur. De toegang is gratis. Natuurlijk is er in de pauze weer de gebruikelijke verloting met prachtige prijzen, dus het is wel de bedoeling dat u uw beurs mee neemt.

Kerstconcert met veel samenzang.

Evenals voorgaande jaren kunt u ook dit jaar weer genieten van ons Kerstconcert met samenzang dat we houden op zondagmiddag 13 december. Vanaf 15.30 uur is er koffie/thee met een Kerstlekkernij  er bij. Het concert begint om 16.00 uur.

Naast het muziekkorps heeft het zangkoor Blide Stimmen een aandeel en ook de jeugd van De Wyngert werkt er weer aan mee. En natuurlijk laten ook onze  jeugdmuzikanten zich weer horen. En u kunt volop mee doen met de samenzang. Dat maakt het geheel ongetwijfeld tot een mooi en afwisselend concert, helemaal passend bij de Adventstijd.

Het duurt nog wel even voordat het Kerstconcert wordt gehouden. Daarom zouden er nog kleine wijzigingen in het programma kunnen worden gemaakt. Alle informatie die volledig is bijgewerkt vindt u op onze website en via facebook, zie in het kopje boven dit stukje hoe u ons op die manier kunt bereiken.

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen