In de Barte maart 2016

Op 4 februari hadden wij onze jaarvergadering. Voor onze nieuwe voorzitter Johan Wedzinga was het de eerste keer dat hij de vergadering kon leiden en hij deed dat prima. Hij kon gebruik maken van een echte voorzittershamer, maar dat was niet nodig. En zo overleefden zowel de tafels als de kopjes en de schoteltjes deze vergadering zonder schade. Gezien de leeftijd van Johan hebben we nu vast voor de eerste 25 jaar een voorzitter.

Het werd een gezellige avond waarop diverse zaken de revue passeerden.

Ons erelid Foppe Bosma deed de trekking van de verloting die hoort bij de verkoop van de boekjes met kortingsbonnen. Hij deed dat vakkundig, rommelde genoeg in de bak met de bonnen en trok daaruit de volgende winnaars :

€ 100,- fam. H. Bosma uit Boornbergum (zie foto)

€ 50,- mevr. M. Huitema uit Drachten

€ 25,- de heer L. Heijkamp uit Surhuisterveen.

 

winnaars2015

De winnaars worden van harte gefeliciteerd. En behoort u niet tot de winnaars : koop dit jaar gerust weer een bonnenboekje. Het gebruiken van de kortingsbonnen levert u al meer geld op dan u betaalt voor het boekje. En wellicht wint u de volgende keer wel een prijs met de verloting.

Na de vergadering zaten we nog gezellig na met niet één maar meerdere hapjes en drankjes.

Op 20 februari hebben wij mee gedaan aan een festival van de muziekkorpsen uit Smallingerland. Dit

jaar was het festival in De Lawei in Drachten, in de prachtige nieuwe zaal met podium. Ons optreden ging goed, ook met dank aan de 3 hulpen die we hadden, Anna, Sietske en Bert. Sietske had zelfs een heel muziekkorps aan fans meegenomen, die haar naam luid scandeerden toen we van het podium liepen. Dat verhoogde de feestvreugde, dus Sietske mag ons een volgende keer zeker weer helpen.

Op 23 april is er een bijzondere avond van het muziekkorps en de toneelvereniging !! Ja, u leest het goed. Deze combinatie is nog nooit eerder gemaakt. Het onderwerp wordt :

Meiinoar op reis.

Laat u verrassen in deze reis om de wereld. En in welk prachtig land we muzikaal eindigen ? Kom naar het concert, dan komt u het te weten !

De toegang is weer gratis. We houden het in de zaal van Café Aans. De aanvang is om 20.00 uur.

Dus : zet deze avond al vast dik omlijnd in uw agenda en kom genieten !!!.

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen