In de Barte november 2016

Op 6 september hebben wij gespeeld tijdens de rouwdienst van ons erelid Freek de Vegt. Wij hebben in hem een zeer meelevende oud-muzikant verloren. De herinnering zal blijven aan hem als mens, als muzikant en aan de heerlijke roomsoezen en prachtige verhalen waarop hij ons trakteerde als hij op de repetitie kwam en ook bleef tijdens de nazit. Het geeft een goed gevoel dat wij zijn laatste wens, waarbij hij de nummers aan had gegeven waarvan hij graag wilde dat wij ze zouden spelen, konden vervullen. Er werden kaarsjes aangestoken tijdens de dienst  en Alex heeft dat gedaan namens het muziekkorps.

Freerk75

Ons (bijna) oudste lid Jan de Boer liet ons en vooral zijn familie schrikken met een zeer plotselinge opname in het ziekenhuis vanwege een hartinfarct. Tijdens de rouwdienst voor Freek speelde hij nog gewoon mee maar de volgende dag moest hij plotseling worden gereanimeerd. Na wat interne reparaties lijkt het nu gelukkig weer goed te gaan.

Wat de meesten van ons ons hele leven niet lukt lukte Richtsje de Boer (13) in haar nog zo prille leven al 2 keer. Een paar jaar geleden was ze te zien op Omrop Fryslan terwijl ze reed op een door haar zelf zo goed als tam gemaakte koe. Dat haalde zelfs de landelijke TV in het programma van DWDD. Op 26 september was ze weer te zien bij Omrop Fryslan, nu met een door haar, met behulp van o.a. heit Gosse, keurig opgemaakt kalf tijdens een kalverkeuring. Het zag er prachtig uit. Een vijfde plaats was nu haar deel, maar een volgende keer gaat ze voor een hogere klassering. De hele familie was er bij en die was zo trots als een pauw. En terecht !!

Bonnenboekjes met kortingsbonnen.

Ook dit jaar houden we weer deze actie. Dus we komen ook weer bij u langs en vragen u of u een boekje wilt kopen. Meer dan 1 mag natuurlijk ook. Het boekje kost € 5,- maar dat kunt u gemakkelijk weer terug verdienen als u gebruik maakt van de kortingsbonnen. En u kunt het natuurlijk ook, met een passend gedicht, cadeau geven aan iemand tijdens b.v. Sinterklaas. Een zeer origineel cadeau. Zijn we niet bij u aan de deur geweest of hebben we u niet thuis kunnen treffen ? Een telefoontje naar Jan de Boer , telefoonnummer 342307 is genoeg, dan zorgt hij dat u alsnog een boekje kunt kopen.  

Culturele avond.

Op vrijdag 4 november kunt u ons daar ’s avonds ook horen optreden.   

Kerstconcert.

Op zondagmiddag 18 december houden wij weer ons Kerstconcert. Daarbij heeft de jeugd natuurlijk weer een aandeel en u kunt ook meezingen bij de liederen voor samenzang. Houdt deze middag dus vrij en kom allemaal naar de PKN-kerk. Er zal van te voren ook weer poeiermolke, koffie en thee zijn en een Kersttraktatie.  De aanvang van het concert is 16.00 uur, vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom. Wie er verder aan meewerken is op dit moment nog niet bekend, raadpleeg daarvoor later onze website.

    

     

Chr. muziekvereniging Halleluja

Repetitie iedere donderdag

van 19:30 uur tot 21:30 uur

Smidswei 3 Dr. Compagnie

Wie zijn wij

Wij zijn CMV Halleluja en maken muziek in de brassband bezetting.

Volg ons ook op:

   

Contact

Voor informatie over onze vereniging zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) brassbandhalleluja.nl
 Verlaatsdam 5
9231 ME Surhuisterveen